Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Week van Zorg en Welzijn

Van maandag 11 maart tot en met vrijdag 16 maart is het de week van zorg en welzijn in Nederland. B-there is uiteraard ook betrokken bij zorg en welzijn, maar wel binnen een specifieke doelgroep. De week van zorg en welzijn geeft een kijkje in de keuken van verschillende facetten en doelgroepen binnen het grotere geheel.

Per regio zijn er diverse bedrijven en evenementen die gericht zijn op een specifieke doelgroep waar je terecht kunt om kennis op te doen. Denk aan verpleeg- en zorggroepen, gehandicaptenzorg maar ook geestelijke gezondheidszorg en jeugdzorg. Deze laatste twee doelgroepen komen in de richting van het werkveld van B-There.

Zoals jullie weten en in dit blogbericht kunnen lezen, zijn wij recent geaccrediteerd als erkend SBB opleider voor de opleiding Persoonlijk begeleider specifieke doelgroepen nivo 4. Jong talent binnenhalen en kennis laten maken met de dankbare taak om mensen te helpen met een zorgprobleem vinden wij erg belangrijk.

Ga op ontdekking tijdens de week van zorg en welzijn en ga op zoek naar je passie binnen de verschillende disciplines van de zorg en welzijnssector. Ben je nog in opleiding en wil je graag bij ons stage lopen dan ben je natuurlijk ook van harte welkom. Bekijk dan ons stageaanbod via de website van SBB Stagemarkt.nl of informeer bij je praktijkbegeleider op school.

Voor iedereen die meer informatie wil over onze werkzaamheden en cliënt begeleiding. Op onze contactpagina kunt u alle informatie terugvinden om met ons in contact te treden.