Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Gecontracteerde WMO Zorg

B- There is een gecontracteerde zorgaanbieder voor de gemeenten in Noord- en Midden-Limburg op gebied van wmo.

Vanaf 1 januari 2015 zijn gemeenten verplicht om de zorg lokaal te regelen. Onder andere de WMO zorg en ook de Jeugdzorg ligt dan in handen van de gemeenten. Om dit goed te regelen zijn in Limburg gemeenten samen gaan werken om gezamenlijk zorgaanbieders te contracteren. Zo is er in Noord-Limburg het Social Domein Limburg-Noord waarin de gemeenten Beesel, Bergen, Gennep, Horst aan de Maas, Peel en Maas, Venlo en Venray bij zijn verenigd. In Midden-Limburg zijn de gemeenten Weert, Maasgouw, Leudal, Echt-Susteren, Roerdalen en Roermond verenigd.

Doordat de zorg gecentraliseerd wordt ingekocht betekent dit dat wij van B-There als contract leverancier direct bij een aantal gemeenten de zorg mogen verlenen. Voor onze klanten betekent dit dat wij door de gecentraliseerde autoriteit zijn getoetst en goed zijn bevonden om gecontracteerde zorg te leveren. Dit betekent korte lijnen en adequate zorg op het gebied waarvoor u ons inschakelt.

In ons geval geldt dat wij contractleverancier zijn voor de gemeenten in Noord- en Midden-Limburg. U kunt ons dus uitkiezen als zorgleverancier indien u in een van de gemeenten woont die hierboven vermeld staan. Wij gaan dan met u het juiste zorgtraject uitzetten.

Heeft u vragen naar aanleiding van bovenstaande informatie dan komen we graag met u in contact bel 0475 202 175 of mail naar info@b-there.eu.