Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

SBB Erkenning voor B-there

Ons bedrijf is nu ook SBB Erkend voor het opleiden van leerlingen voor de opleiding Persoonlijk begeleider specifieke doelgroepen nivo 4. Dit is een MBO opleiding en wordt gegeven op diverse scholen in de provincie Limburg. De opleiding is bedoeld voor leerlingen die graag willen werken in de social maatschappelijke sector. Je werkt met cliënten in alle leeftijdsgroepen en met verschillende (chronische) ziekten en dan met name psychologische en psychogeriatrische stoornissen. Het doel van je werk is het begeleiden van cliënten in zelfstandigheid en zelfredzaamheid. Belangrijke eigenschappen in dit vakgebied zijn inlevingsvermogen, samenwerking en een ondernemende houding.

ROC Leeuwenborgh

Onder andere bij ROC Leeuwenborgh kan deze opleiding gevolgd worden. Hier kun je ook meer informatie vinden over de opleiding Persoonlijk begeleider specifieke doelgroepen: https://leeuwenborgh.nl/opleidingen/persoonlijk-begeleider-specifieke-doelgroepen.

Gilde Zorgcollege

Maar ook Gilde Opleidingen biedt deze opleiding aan, informatie over deze opleiding bij Gilde Zorgcollege vindt je hier: https://www.gildezorgcollege.nl/opleidingen/maatschappelijke-zorg/begeleider-specifieke-doelgroepen


 

Stage Lopen bij B-there?

Interesse in een stage bij B-there voor de opleiding persoonlijk begeleider specifieke doelgroepen?
Neem dan contact met ons op of bekijk de stage mogelijkheden op Stagemarkt.nl

Erkenningsbewijs SBB

Hieronder tref je het Erkenningsbewijs van SBB voor B-there